Mokku Yarnin värjäystoiminta päättyy keväällä 2024

Lopetan aktiivisen värjäystoiminnan maalis-huhtikuussa.

Mutta miksi?

Olen aina ajatellut jatkavani värjäystoimintaa niin pitkään, kuin se tuntuu mukavalta. Huomasin jo syksyllä, että värjääminen ei ole enää mukavaa. En nauttinut siitä enää. Popupit toivat iloa ja vauhtia, mutta niiden jälkeen kaikki palasi yhdeksi ahdistavaksi massaksi. Omat aikataulut eivät pitäneet ja ennen niin mukavasta työstä tuli pakkopullaa.

Saan ja voin tehdä muuttui muotoon pitää ja täytyy tehdä. Tämän huomatessani aloin miettiä asioita ja nyt onkin sitten pitkän värjäystauon paikka.

En usko värjäämisen loppuvan täysin, mutta en uskalla luvata mitään jatkosta. Ehkä teen joitain erikoiseriä tässä tauonkin aikana, ehkä en. Uudet kuviot eivät ole vielä täysin kirkastuneet, mutta uskon pystyväni vielä joskus jatkamaan tätäkin lukua Mokku Yarnin tarinassa.

Pannuja ja värejä en ole hävittämässä, laitan ne vain tarpeeksi hyvään piiloon sopivan pituiseksi ajaksi.

***

Mittatilauslangasta ja kalenterituotteista:

Teen viimeisen lankatilauksen 18.2. ja tähän pakettiin on mahdollista saada juuri sitä lankaa, mitä haluaa Mokku Yarnin väreissä vielä saada. Mittatilauslanka tulee olla tilattuna perjantaina 16.2. klo 21 mennessä. Värjään Mittatilauslangat tilausjärjestyksessä, kuten tähänkin asti.Kalenterituotteet värjätään huhtikuun alkuun mennessä ja lähetetään keväällä! Siksi kalenterien viimeinen tilauspäivä on 18.2. Tästä olenkin jo aiemmin vähän vinkkaillutkin.

Lisään yhdenlaisen kalenterituotteen vielä illalla ja senkin viimeinen tilauspäivä on 18.2.


***

Popupeista:

Osallistun kevään aikana yhteensä kuuteen popuppiin seuraavilla paikkakunnilla:

Kuopio, helmikuu
Jyväskylä, helmikuu
Turku, maaliskuu
Hämeenlinna, huhtikuu
Kurikka, toukokuu

Tampereen messuille en siis osallistu muuten kuin asiakkaana ❤️

***

Verkkokaupasta:

Verkkokauppa sulkeutuu kevään/kesän aikana. Värjäilen varastoani tyhjäksi ja lisään aika ajoin todellisia lankaherkkuja kauppaan saataville. Kannattaa siis seurata kaupan tapahtumia ihan loppuun asti! ♡

***

On ollut ilo tehdä sellaista, mihin minulla ei vielä 4 vuotta sitten ollut minkäänlaista osaamista. Kaiken alusta asti opetteleminen on ollut toki raskasta, mutta myös erittäin palkitsevaa.

Lukemattomat myyntitapahtumat ovat jättäneet pysyvän jäljen elämääni ja vaalin näitä muistoja ikuisesti!

Kiitos, kun olet mahdollistanut tällaisen unelman toteuttamisen ♡

-Jenni / Mokku Yarn

Lahjakortti